Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Změna je život a tak s přicházejícím věkem možná přehodnotíte, že v lese nuda není, ale naopak ty obchody upozadíte, snad, možná, u mě to tak zafungovalo;-DR^

2 0
možnosti

D45a72v39i47d 78H72o45r39á36k

17. 12. 2021 13:21

To s vámi nesouhlasím. Naše naše rodina chodívala do přírody, ale časem jsme tenhle styl života změnili a jsme šťastni a spokojeni. Náš veekendový čas trávíme s děcky touláním se po super-, hýpermárketech a obchodních centrách.

Děcka se zde rozběhnou a proběhnou mezi regály, kde závodí v běhu, či si hrají na schovku a podobné dětské hry. A my nemusíme mít strach, že by se zde děcka ztratila, jak by k tomu mohlo dojít někde v lesních houštinách, protože směr k východu vždy najdou i když tu nejsou tůristické značky. Při svých hrách okouknou, kde je jaké zajímavé potravinářské zboží a pochutiny a pamlsky, z nichž mnohé mezi regály i ochutnají aniž bychom jim to musili kupovat. A navíc se po těchto výletech vracívají domů tak přežratá, že mamka doma pro ně o veekendech ani vařit nemusí.

Navíc už před časem děcka vymyslela takovou "bojovku" při níž soutěží které z nich pronese kolem kas bez zaplacení co nejvíce zboží, které v regálech poberou a různě pod svetříky, v kapsičkách i nohavičkách či pod čepičkami, a nyní v této epidemické době i pod hygienickými rouškami schované ven pronesou.

Dříve se to zboží pokoušela děcka výhodně prodávat náhodným zájemcům na parkovištích, ale to jsem jim nekompromisně zakázal a vysvětlil všechna rizika.

A i díky mému nápadu jsme nalezli jiný, bezpečnější způsob jak toto zboží využít. A nyní doufám, že autor promine, ale neboť na rohu ulice provozuje jedna vietnamská rodinka svou Večerku, tak jsme se tak nějak domluvili, a neoficiálně založili takový rodinný mezinárodní "malo-velkoobchůdek" a takto získané přebytky jsme našim Vietnamským obchodním partnerům z oné Večerky za výhodné ceny nabídli. A naše vzájemné spolupráce se za spokojenosti obou stran úspěšně rozvíjí.

A to natolik, že od té doby děckám z rodinného rozpočtu žádné "kapesné" dávat nemusíme, děcka se stala finančně samostatná, ba dokonce pokud se naše rodina dostane občas do finančních problémů, děcka nám nezištně nějakou korunku rády poskytnou.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS